VAN DER STEEN TUINEN

Wij ontwerpen, maken en onderhouden uw droomtuin!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Uw tuin. Onze passie.

Rust, eenvoud en sfeer. Daar staat van der Steen tuinen voor! Mooie tuinen zijn onze passie. Samen met uw verhaal en onze visie creëren we uw droomtuin, van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud.

Met een gedreven team enthousiaste hoveniers en een persoonlijke aanpak maken we van elk tuinproject een succes. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud, wij staan voor u klaar. Waar en wanneer u een ervaren tuinman nodig heeft.

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant), maar we hebben vele tevreden tot ver daarbuiten. Van Eindhoven tot Den Bosch, van Nijmegen tot Breda en van Tilburg tot Dordrecht.

Neem contact op

Kies voor de vakman

Persoonlijke
aanpak

“Uw wilt een tuin die bij u past, waar u zich prettig in voelt. Een tuin die aansluit bij uw woning en uw omgeving. Waar u kunt ontspannen, waar uw kinderen fijn kunnen spelen. Een tuin waar u echt van geniet! Wij snappen dit en luisteren graag naar uw verhaal. Samen maken we er iets moois van!”

Steven van der Steen

Mijn liefde voor de natuur is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik was graag buiten en een ‘groene’ vakstudie lag dan ook voor de hand. Na jarenlang ervaring met hovenierswerk bij een groot, gerenommeerd bureau voor tuinarchitectuur wilde ik mijn grote droom waarmaken: een eigen hoveniersbedrijf. Het resultaat? van der Steen tuinen!

Met mijn ervaring in het ontwerpen, uitvoeren en verzorgen van tuinen had ik natuurlijk alle kennis in huis om aan de slag te gaan. Samen met een vakkundig team, goed gemotiveerde tuinmannen ben ik dagelijks in de weer met mijn passie: mooie tuinen.

Ik haal voldoening uit tuinprojecten die uitdagend en onderscheidend zijn. Een tuin moet plezierig zijn om naar te kijken en emoties oproepen. Een tuin moet passen bij persoonlijke beleving en woonomgeving.

stel een vraag
Gratis tuin ontwerp in 3D

Tuinontwerp

Een professioneel tuinontwerp is de basis voor een mooie tuin waar u plezier aan heeft. Goede tuinontwerpen blijven boeien! Nu en over een paar jaar. Hoe? Daar zorgen wij wel voor!

Lees meer
Tuinaanleg Sint-Michielsgestel

Tuinaanleg

Onze vakkundige tuinman gaat aan de slag met tuinaanleg! Het gaat echt gebeuren: uw droomtuin krijgt vorm. Onze hoveniers werken met passie en oog voor detail aan uw nieuwe oogstrelende buitenruimte.

Lees meer
Tuinonderhoud Sint-Michielsgestel

Tuinonderhoud

Wilt u het hele jaar genieten van een gezonde tuin? Vergeet dan vooral het tuinonderhoud niet, want een tuin leeft. Groen groeit en bloeit! Laat het over aan onze ervaren tuinman.

Lees meer

RECENTE
PROJECTEN

Wij zitten niet graag stil en daar zijn we trots op! Samen met onze tevreden klanten hebben we al vele tuin ideeën mogen realiseren. Laat u inspireren en overtuigen, ook van uw tuinidee maken wij graag een succes!

Bekijk meer tuin indeeën »

Persoonlijk tuinadvies nodig?
Wij staan voor u klaar!

Neem contact op