TUIN ONDERHOUD

Het juiste tuinontwerp en vakkundige tuinaanleg vormen de basis voor een prachtige tuin. Wilt u het hele jaar genieten van een gezonde tuin? Vergeet dan vooral het tuinonderhoud niet, want een tuin leeft. Groen groeit en bloeit!

Laat uw tuinonderhoud over aan ons ervaren hoveniersbedrijf en u weet zeker dat uw tuin in de juiste handen is. Onze tuinmannen staan klaar voor uw tuinonderhoud wanneer u ze nodig heeft.

Stel een vraag

Dé tuinman voor uw tuinonderhoud

Onze ervaren hoveniers zorgen dat u het hele jaar geniet van een prachtige tuin.

Uw tuin. Steeds mooier.

Na tuinaanleg heeft uw tuin toch de nodige aandacht en onderhoud nodig. Door tuinonderhoud door onze enthousiaste hoveniers te laten doen groeit en bloeit uw tuin naar een steeds mooier resultaat.

De basis voor een gezonde tuin

U bent al een heel eind op weg als u uw tuin een voor- en najaarsbeurt laat geven, want daarmee legt u de basis voor een mooie en gezonde tuin. Heeft u zelf geen tijd of geen zin om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u ook het geregeld onderhoud ook volledig uit handen geven, zodat u er echt geen omkijken meer naar heeft.

ONZE
VISIE

“Tuinonderhoud is echt belangrijk als je jaren wilt genieten van een schitterende en gezonde tuin.”

Tuinonderhoud. Hoe vaak?

Voor een schitterende tuin is frequent tuinonderhoud belangrijk. In goed overleg vinden we samen de juiste balans tussen uitbundige groei en goed onderhoud.

Onze hovenier komt graag bij u langs om te bekijken welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en uw wensen past. Iedere week, elke maand, elk kwartaal of ieder half jaar? Dankzij onze tuin onderhoudsservice bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin in topconditie.

Tuin onderhoudsplan nodig?
Hoveniersbedrijr voor uw tuin onderhoud van een strakke moderne tuin

Snoeien door een ervaren tuinman

Tuinplanten snoeien, bomen snoeien en heggen snoeien is specialistisch werk voor een ervaren tuinman. Heeft u advies nodig voor uw hortensia snoeien, lavendel snoeien, rozen snoeien, of uw prachtige vlinderstruik snoeien? Wij helpen u graag op weg.

Wanneer moet ik mijn hortensia en vlinderstruik snoeien? Moet ik mijn lavendel en rozen in het voor- of najaar snoeien? Zomaar enkele vragen die wij vaak krijgen. Op het verkeerde moment snoeien kan zonde zijn. Uw tuin beplanting moet in goede balans blijven. Onze tuinmannen weten als geen ander wanneer uw planten gesnoeid moeten worden.

Snoei advies nodig?

Tuinonderhoud in voor- en najaar

In het voor- en najaar is er verschillende tuinonderhoud mogelijk. In het voorjaar zorgen we bijvoorbeeld voor een mooi strak gazon. We voorzien uw tuinplanten van de juiste voeding voor de mooiste bloei. We snoeien planten, maaien gras, kappen bomen, planten tuinbeplanting en onderhouden uw tuin border.

Bij tuinonderhoud in het najaar moet u denken aan snoeien van bomen en struiken, bemesten van de tuin, herplanten van vaste planten en opruimen van bladafval. We zorgen zelf voor het afvoer van het tuinafval. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken!

Vraag offerte aan

RECENT
TUINONDERHOUD

Onze tuinmannen hebben al veel tevreden klanten mogen helpen met tuinonderhoud.Wilt u ook genieten van een prachtige tuin? Neem dan snel contact op.

Bekijk meer tuin indeeën »

Van der Steen tuinen heeft mij een ontzettend mooie tuin opgeleverd. De contacten met Steven verliepen soepel, snel en vriendelijk. Steven heeft veel mooie ideeën en daarnaast is er ook nog ruimte voor eigen inbreng. Overal is aan gedacht, tot de verlichting aan toe. Een prettige samenwerking! Kortom: een aanrader voor iedereen die zijn tuin graag wil vernieuwen of aanleggen.
Gera v.d. Wijdeven
Complimenten voor Steven! Hij heeft heel goede ideeën, is een harde werker, altijd vriendelijk, meedenkend en een prettig persoon om je tuin aan toe te vertrouwen.
Rieky van Houten
Steven neemt er alle tijd voor, komt zo vaak terug als nodig is en probeert het helemaal naar je zin te maken. Heel fijn is dat hij zich altijd aan zijn afspraken houdt!
Rieky van Houten
Na 25 jaar wilde ik graag een andere tuin. Strakker, moderner en onderhoudsvriendelijker. Steven, hartelijk dank voor het mooie ontwerp, je plan van aanpak en de gehele uitvoering daarvan. Ik ben ontzettend tevreden over het uiteindelijke resultaat van mijn tuin en ik geniet er elke dag weer van. Bij Steven van de Steen was ik aan het juiste adres en ik kan hem alleen maar van harte aanbevelen!
Ingrid van Damme

Persoonlijk tuinadvies nodig?
Onze hovenier staat voor u klaar!

Neem contact op