TUIN AANLEG

Ons tuinontwerp is klaar, het is tijd voor actie. Onze vakkundige tuinman gaat aan de slag met tuinaanleg! Het gaat echt gebeuren: uw droomtuin krijgt vorm. Onze hoveniers werken met passie en oog voor detail aan uw nieuwe oogstrelende buitenruimte. Precies zoals u dat wilt!

Stel een vraag

Beste keus voor tuinaanleg

Vertrouw op onze ervaren hoveniers. Wij combineren passie en vakmanschap voor een mooi prijs!

Ervaren hoveniers

Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het compleet aanleggen van tuinen: van grondwerk, bestrating, gazon met graszoden of kunstgras, beplanting, tuinverlichting tot schuttingen. We hebben al veel tevreden klanten mogen helpen met tuinaanleg. Daar zijn wij dan ook trots op!

Wij denken met u mee

Als hoveniersbedrijf werken wij met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen, bestrating en tuinbeplanting. Wij maken graag heldere afspraken, u weet dus waar u aan toe bent. Ook tijdens tuinaanleg denken onze vakmensen graag met u mee, zodat uw tuin helemaal tot zijn recht komt.

ONZE
VISIE

“Tuinaanleg vraagt om passie en vakmanschap. Vertrouw op onze ervaren hoveniers en geniet jaren van uw nieuwe tuin.”

Van grondwerk tot tuinbeplanting

Een unieke, verrassende tuin aanleggen die helemaal past bij uw persoonlijkheid en manier van leven kent verschillende stappen. Denk aan grondwerk, (terras) bestrating, tuinafscheiding, tuin beplanting en tuinverlichting.

Voordat we starten met de tuinaanleg halen we alles uit uw huidige tuin, ofwel het grondwerk. Vervolgens gaan we aan de slag met terras bestrating, sierbestrating, tuintegels leggen, gazon of (kunst) graszoden leggen.

De tuin krijgt langzaam vorm en met bloem- en plantenbakken en tuinborders gaat het nog meer leven. Verdere tuininrichting kan bestaan uit een schutting, vlonder, tuinhuis, of overkapping. Dan komt de finishing touch en werken we de tuinaanleg af met beplanting, geheel volgens het beplantingsplan. Uiteraard zorgen we ervoor dat de tuin top wordt opgeleverd. En dan? Genieten!

Vraag offerte aan
Tuin aanleg grondwerk

Tuin renovatie en herstel

Is uw tuin nog in prima staat, maar wilt u enkele elementen aanpakken? Geen probleem! Ook voor de kleinere tuinklussen staan wij voor u klaar.

Naast compleet nieuwe tuinaanleg helpen we u ook met bijvoorbeeld een nieuwe vijver, vlonder of pergola. Of misschien wilt u in die zonnige hoek van uw tuin wel een mooi terras met sierbestrating.

Laat een tuinschets maken

Tuin aanleggen kan het hele jaar

Wist u dat u uw nieuwe tuin in alle seizoenen kunt laten aanleggen? U hoeft dus niet tot het voorjaar te wachten. Veel mensen krijgen in het voorjaar of vroege zomer de kriebels om de tuin aan te pakken. Maar eigenlijk zijn de herfst en winter de seizoenen bij uitstek om een nieuwe tuin aan te leggen.

Het najaar is dé ideale tijd voor het aanplanten van tuinplanten, zodat u in het voorjaar kunt genieten van mooi groen. Daarnaast is de winter een periode dat u minder buiten bent, de overlast bij tuinaanleg is dus minimaal.

Vragen over tuinaanleg?

RECENT
TUINAANLEG

Regelmatig krijgen wij complimenten van onze klanten dat de tuin die wij hebben aangelegd precies zo is geworden zoals ze hadden verwacht. Mooie complimenten van tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Bekijk meer tuin indeeën »

Van der Steen tuinen heeft mij een ontzettend mooie tuin opgeleverd. De contacten met Steven verliepen soepel, snel en vriendelijk. Steven heeft veel mooie ideeën en daarnaast is er ook nog ruimte voor eigen inbreng. Overal is aan gedacht, tot de verlichting aan toe. Een prettige samenwerking! Kortom: een aanrader voor iedereen die zijn tuin graag wil vernieuwen of aanleggen.
Gera v.d. Wijdeven
Complimenten voor Steven! Hij heeft heel goede ideeën, is een harde werker, altijd vriendelijk, meedenkend en een prettig persoon om je tuin aan toe te vertrouwen.
Rieky van Houten
Steven neemt er alle tijd voor, komt zo vaak terug als nodig is en probeert het helemaal naar je zin te maken. Heel fijn is dat hij zich altijd aan zijn afspraken houdt!
Rieky van Houten
Na 25 jaar wilde ik graag een andere tuin. Strakker, moderner en onderhoudsvriendelijker. Steven, hartelijk dank voor het mooie ontwerp, je plan van aanpak en de gehele uitvoering daarvan. Ik ben ontzettend tevreden over het uiteindelijke resultaat van mijn tuin en ik geniet er elke dag weer van. Bij Steven van de Steen was ik aan het juiste adres en ik kan hem alleen maar van harte aanbevelen!
Ingrid van Damme

Persoonlijk tuinadvies nodig?
Wij staan voor u klaar!

Neem contact op