TUIN ONTWERP

Nu met visualisatie in 3D!

Een professioneel tuinontwerp is de basis voor een mooie tuin waar u plezier aan heeft. Goede tuinontwerpen blijven boeien! Nu, tijdens alle seizoenen en ook over een paar jaar. Hoe? Daar zorgt onze hovenier wel voor!

Wij houden van rust, eenvoud en sfeer bij tuin ontwerpen. Dat ziet u ook terug in onze tuinideeën en tuinadvies. Uw tuin moet passen bij uw huis, uw interieur, maar vooral bij u zelf. Mooi om naar te kijken, heerlijk om in te genieten en lekker om in te leven.

Tuinonwerp in 3D

Professioneel tuinadvies

Bij elke tuin streven wij als hovenier naar de juiste verhoudingen. Een perfecte harmonie van vormen, lijnen en tuinelementen.

Een goed plan

Tuinontwerp start met een goed tuinplan. Een mooie mix van gazon, terras en tuinplanten, aangevuld met de juiste tuinverlichting, tuininrichting, sierbestrating en misschien wel een vuurhaard, loungehoek of buitenkeuken. We ontwerpen uw tuin in 3D, zodat u optimaal inzicht krijgt in uw droomtuin!

Persoonlijke aanpak

Een tuin moet bij u passen. U moet zich er thuis voelen. Een tuin ontwerpen en tuin inrichten doe je dan ook samen. Ik leer u graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek om samen een fantastisch tuinplan te maken. Een pakkende melange van uw wensen en onze expertise.

Laat uw tuin ontwerpen in 3D

U wilt natuurlijk graag weten hoe uw nieuwe tuin er straks uit gaat zien. We ontwerpen uw tuin daarom graag in 3D. Dankzij de prachtige, levensechte foto’s of zelfs video’s komt uw droomtuin echt tot leven. Nog voordat we begonnen zijn met de tuinaanleg!

Vraag 3D tuinontwerp aan

ONZE
VISIE

“Een goed uitgedacht en creatief ontwerp is dé basis voor een mooie tuin waar u jaren plezier aan heeft.”

Onze werkwijze voor het beste tuinontwerp

Wij houden het graag persoonlijk. Tijdens onze kennismaking inventariseren wij uw wensen, eisen en budget. We vertalen dit naar een betaalbaar tuinadvies met een prachtig 3D visueel ontwerp. Zo krijgt u het beste inzicht of uw nieuwe droomtuin goed past binnen de omgeving en stijl van uw woning.

Vindt u het tuinontwerp geweldig? Dan gaan we een stap verder en kiezen we de juiste tuinplanten (beplantingsplan), verlichting, materialen en verdere inrichting. Dit resulteert in mooi uitgewerkte tuinontwerpen en tuininrichting. En dan? Handen uit de mouwen, onze hovenier gaat aan de slag met tuinaanleg!

Laat uw nieuwe droomtuin ontwerpen
Tuinontwerp met gratis visualisatie in Brabant door hovenier en tuinman Van der Steen Tuinen

Prachtig 3D tuinontwerp

Wij zetten ons tuinadvies om in een prachtig 3D ontwerp. Geheel in kleur, met gevoel voor diepte en perspectief. Uw tuinontwerp gaat opeens leven!

Wilt u alvast een indruk krijgen hoe uw tuin er straks echt uitziet? Dan maken wij voor u een prachtige 3D tuin tekening met geavanceerde tuinontwerp software. Met zo’n 3D tuinontwerp kunt u pas echt goed de sfeer proeven.

Laat een 3D tuinschets maken

Tuinontwerp dat bij u past

Een plek om te genieten van warme zonnestralen van de eerste lentezon tot zachte nazomeravonden. Het dagelijkse leven ontvluchten met een goed boek en lekker glas wijn. Een heerlijke plek om gezellig met vrienden te relaxen.

Uw tuin is iets persoonlijks, de sfeer moet kloppen. Wij hechten bij tuin ontwerpen daarom veel waarde aan een persoonlijk gesprek bij u thuis en in uw tuin. Met rust, harmonie en evenwichtige ruimteverdeling geven wij met onze tuinontwerpen net dat beetje extra aan uw nieuwe gazon, het terras en de tuinplanten, maar ook tuinmeubilair en tuinverlichting. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u uw wensen terug ziet in het tuinontwerp. Kortom: Uw tuin is onze passie!

Stel een vraag
Nieuwe tuin ontwerpen? Vraag een offerte aan!

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van een tuin. Een tuinontwerp is echter niet hetzelfde als een beplantingsplan. Vergelijk het met het bouwen van een huis: na de bouw moet het huis nog worden ingericht. Dat is bij tuinontwerp niet anders.

Een goed beplantingsplan vereist veel creativiteit en plantenkennis van tuinplanten. Bij beplanting is niet alleen de bloei(periode) belangrijk, ook de vorm.

De juiste plaatsing van bomen, heesters, hagen, siergrassen, bodembedekkers en vaste planten vindt u gedetailleerd terug in het beplantingsplan van onze hovenier. Samen met een plantenlijst waarbij we voor iedere tuinplant de hoogte, bloeitijd en bloeikleur aangegeven.

Beplantingsplan nodig?
Strakke moderne tuin ontwerp

Moderne tuin

Wij hebben een voorliefde voor strakke, moderne tuinen met mooi evenwichtig design, gewaagde materialen, moderne tuinverlichting en moderne tuinplanten. Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen en vele kleuren groen. Zo’n strakke tuin heeft grotere vakken beplanting, strakke hagen, grassen en veel grijstinten. Een moderne tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en past bij een modern huis. Vraag vandaag nog een 3D ontwerp aan voor uw nieuwe, moderne droomtuin!

Neem contact op
Landelijke tuin ontwerp

Landelijke tuin

Naast moderne tuinen hebben we ook heel wat ervaring met landelijke tuinen. Design is ten opzichte van een moderne tuin ondergeschikt, het gaat om de harmonie met het omringende landschap. Kenmerken van landgoederen of parkachtige tuinen zijn volgroeide en weelderige tuinbeplanting, gras, landelijke zichtlijnen en mooie en natuurlijke materialen. Het liefst vullen wij een landelijke tuin aan met sprankelende waterpartijen of een vijver.

Neem contact op

Stadstuin

Het leven in de stad is snel en er is minder ruimte voor groen. Toch is het fijn om uw eigen plek, een stadstuin, te hebben waar u kunt genieten van de buitenlucht. Stadstuinen zijn vaak kleine tuinen. Wij gaan graag de uitdaging aan om deze beperkte ruimte optimaal in te zetten. Volledige privacy, een oase van groen, een loungeruimte, of een overdekt terras om te relaxen; ook bij een kleine stadstuin is het mogelijk!

Neem contact op

RECENT
TUINONTWERP

Wij hebben prachtige tuinen ontworpen voor tevreden klanten. Laat u inspireren en overtuigen, wij maken van uw tuinidee graag een succes!

Bekijk meer tuin indeeën »

Van der Steen tuinen heeft mij een ontzettend mooie tuin opgeleverd. De contacten met Steven verliepen soepel, snel en vriendelijk. Steven heeft veel mooie ideeën en daarnaast is er ook nog ruimte voor eigen inbreng. Overal is aan gedacht, tot de verlichting aan toe. Een prettige samenwerking! Kortom: een aanrader voor iedereen die zijn tuin graag wil vernieuwen of aanleggen.
Gera v.d. Wijdeven
Complimenten voor Steven! Hij heeft heel goede ideeën, is een harde werker, altijd vriendelijk, meedenkend en een prettig persoon om je tuin aan toe te vertrouwen.
Rieky van Houten
Steven neemt er alle tijd voor, komt zo vaak terug als nodig is en probeert het helemaal naar je zin te maken. Heel fijn is dat hij zich altijd aan zijn afspraken houdt!
Rieky van Houten
Na 25 jaar wilde ik graag een andere tuin. Strakker, moderner en onderhoudsvriendelijker. Steven, hartelijk dank voor het mooie ontwerp, je plan van aanpak en de gehele uitvoering daarvan. Ik ben ontzettend tevreden over het uiteindelijke resultaat van mijn tuin en ik geniet er elke dag weer van. Bij Steven van de Steen was ik aan het juiste adres en ik kan hem alleen maar van harte aanbevelen!
Ingrid van Damme

Persoonlijk tuinadvies nodig?
Wij staan voor u klaar!

Neem contact op